söndag 9 september 2018

"Hej Nollan"

Bild från när Legendarerna kom och hittade på roliga grejer med vårt kära Phadderi Legionen...

De två första veckorna på uni bestod av tidiga morgnar och sena kvällar. Och nu - efter den tredje veckan - har jag världens förkylning.

Men tiden har varit fett bra ändå! Nolle-p (aka Nolle-perioden) var sjukt kul, verkligen. Jag är väldigt tacksam för att LiU har en schysst mottagningspolicy. De äldre studenterna kallade oss för Nollan på ett välkomnande sätt, och inte ett förminskande.

Under Nolle-P hade vi en salig blandning av lekar, underhållning, tävling, myshäng, fest och morgongympa. Vi hade också en del föreläsningar och seminarium på dagarna... Det var både bra och dåligt. Det var asbra att komma in i plugget, att få lära känna skolan och utbildningen, men det blev lite väl mycket. En kunde liksom inte gå all in på alla aktiviteter för att en hade läxor till dagen därpå. :/

Annars är jag nöjd. Jag är stolt över att ha ett så ambitiöst festeri (Tryckbar) och ett så coolt Phadderi (Legionen). Min klass verkar också fin. Känner redan att mina år på GDK kommer bli riktigt bra! 

Bild 1: Nollekepsen och jag innan Glajjfest-N på Trappan. Bild 2: En gigantisk sejdel med cider på München Hoben. Bild 3: Linnea Henriksson på München Hoben. Bild 4: Dukningen på min första sittning, Gasque-sittningen på Trappan.